Başlıca Detoksifikasyon Yolları

1) Terleme: ne kadar iyi terlersek toksinleri vücuttan o kadar iyi atmış oluruz. Bu nedenle terlemeyi artıran her türlü uygulama ter ile atılan özel toksinlerin vücuttan uzaklaştırılması için çok önemlidir

2) İşeme: Ne kadar çok idrar yaparsak, vücuttan o kadar fazla toksin atılır. Su alımının yetersiz olması, atılacak olan çok tehlikeli toksinlerin kanda dolaşmasına ve sinir sistemi gibi çok kritik organlarda birikmesine neden olur.

3) Solunum: Ne kadar iyi nefes alırsak (nefes eğitimi gerekli) toksinleri vücuttan o kadar fazla uzaklaştırırız. Solunum ile sadece karbondioksidi bedenimizden uzaklaştırmayız, aynı zamanda birçok farklı gaz toksin de solunum ile vücudumuzdan uzaklaştırılır. Kısa ve sığ nefes alışkanlığı akciğerlerin detoks yeteneğini azaltır

4) Boşaltım: Gerek safra ile sindirim sistemine bırakılan gerekse yediklerimizden arta kalan tüm toksinler en geç 12-24 saat içinde kalınbağırsaktan atılması gerekir. Kabızlık nedeniyle bu toksinler uzaklaştırılamaz ise tekrar emilirler (retoks) ve tüm kritik organlar ve dokularda birikirler.

Felsefemiz

ManiciLife merkezi olarak temel felsefemiz; her bireyin özgünlüğünü göz önüne alarak bireyin ideal sağlığını kazanmasına yardımcı olmaktır.

Son Yazılarımız

Bizi Takip Edin

Rezervasyon Formu

Rezervasyon formunu doldurarak müsaitlik durumunu sorgulayabilirsiniz. Bilgileriniz bize ulaştıktan sonra ekibimiz sizinle iletişime geçip programlarımız hakkında detaylı bilgi verecektir.

Size en uygun programı seçebilmemiz için notlar kısmına tüm sorunlarınızı ekleyebilirsiniz.